Servicii de vidanjare si desfundare Bacau, Onesti, Moinesti

       0799.497.777

Contract vidanjare

Vă oferim cel mai competitiv preț pentru contract vidanjare Bacău

În conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea / înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, dorim să vă informăm că toți deținătorii de fose septice sau stații de epurare sunt obligați să încheie un contract cu un operator autorizat pentru preluarea apelor uzate și a nămolului de epurare.

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidențialitate , Politica de Cookie și a Politicii GDPR și cu Termenii și condițiile.

  Pentru a vă conforma cu această obligație legală, vă punem la dispoziție un pachet de servicii specifice localității în care se află locația unde doriți să încheiați contractul de vidanjare.

  Procedura pentru obtinerea contractului de vidanjare online este următoarea:

  Achiziționați pachetul de servicii de vidanjare aferent localității dumneavoastră, pe raza căreia se află sistemul dumneavoastră individual de colectare și epurare a apelor uzate, apoi volumul vidanjabil și lungimea furtunului necesar de la drum acces camion și până la fosa septică.
  După finalizarea comenzii și confirmarea plății, veți primi prin e-mail contractul cu o valabilitate de 12 luni, precum și factura de avans pentru serviciile achitate.

  Pe parcursul valabilității contractului, puteți solicita și programa intervenția de vidanjare. Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de efectuarea intervenției:

  Nu există costuri suplimentare pentru această programare.

  În cazul în care doriți intervenția mai rapidă, se va percepe o taxa de urgență de până la 100 lei, astfel:

  • Intervenție – 1 zi lucrătoare – 100 lei
  • Intervenție – 2-3 zile lucrătoare  – 50 lei
  • Intervenție – 4-5 zile lucrătoare –   0 lei

  Încheierea contractului cu un operator autorizat și respectarea periodica a procedurilor de vidanjare sunt esențiale pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale privind colectarea și epurarea apelor uzate.

  Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau asistență suplimentară privind acest proces.

  Logo vidanja punct com

  Compania noastra este specializata in servicii vidanjari si desfundari in Bacau, oferind soluții eficiente si ecologice pentru gestionarea optima a deseurilor lichide.


  Logo Netopia Payments

  Informații
  Contact
  Luni - Vineri: 9:00 la 17:00
  Vidanja Punct Com SRL

  © Vidanja Punct Com SRL Bacau | Webdesign by web design mediapixel.eu

  SOLANPC
  Trimite