Servicii de vidanjare si desfundare Bacau, Onesti, Moinesti

       0799.497.777

Politica de Calitate și Mediu

La VIDANJA PUNCT COM S.R.L., suntem angajați să furnizăm servicii de vidanjare, desfundare și curățare de cea mai înaltă calitate, într-un mod responsabil și respectuos față de mediu. Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să contribuim la protejarea mediului înconjurător prin practici sustenabile și eficiente. 

Politica noastră de calitate și mediu reprezintă un angajament ferm în a furniza servicii profesionale și eficiente, respectând în același timp mediul înconjurător. Suntem mândri de echipa noastră și de valorile noastre, care ne ghidează în fiecare acțiune pe care o întreprindem. Cu SC VIDANJA PUNCT COM S.R.L., puteți avea încredere că veți beneficia de servicii de calitate, livrate cu responsabilitate și în armonie cu mediul înconjurător.

Astfel, politica noastră de calitate și mediu se axează pe următoarele principii:

mediu curat
  1. Calitatea serviciilor: Prioritatea noastră principală este satisfacția clienților. Echipa noastră de specialiști bine pregătiți și echipamentele moderne pe care le folosim ne permit să oferim servicii de înaltă calitate, eficiente și prompte. Suntem dedicați în a atinge și depăși standardele de calitate impuse de legislație și cerințele clienților.
  2. Responsabilitate față de mediu: Suntem conștienți de impactul pe care activitățile noastre îl pot avea asupra mediului înconjurător. Prin urmare, ne angajăm să reducem la minim impactul negativ asupra mediului și să promovăm practici sustenabile. În activitățile noastre, luăm în considerare utilizarea eficientă a resurselor și gestionarea responsabilă a deșeurilor generate.
  3. Respectarea legislației și reglementărilor: Suntem angajați să respectăm în totalitate legislația și reglementările relevante în domeniul nostru de activitate. Ne asigurăm că toate serviciile noastre sunt efectuate conform normelor și standardelor impuse de reglementările în vigoare.
  4. Îmbunătățire continuă: Suntem dedicați în a îmbunătăți continuu serviciile noastre și performanța în domeniul calității și protecției mediului. Prin monitorizarea și evaluarea constantă a activităților noastre, identificăm oportunități de îmbunătățire și implementăm măsuri pentru a ne crește eficiența și a satisface nevoile clienților noștri într-un mod mai sustenabil.
  5. Implicarea angajaților și conștientizarea: Considerăm că angajații noștri sunt resursa cea mai valoroasă și esențială în atingerea obiectivelor noastre de calitate și mediu. Prin urmare, ne implicăm în dezvoltarea și formarea lor profesională, promovând conștientizarea și responsabilitatea față de calitatea serviciilor și protecția mediului.
  6. Comunicare transparentă: Ne angajăm să menținem o comunicare transparentă și deschisă cu clienții noștri, autoritățile și părțile interesate relevante. Ne asigurăm că informațiile privind calitatea serviciilor și impactul asupra mediului sunt accesibile și înțelese de toate părțile implicate.
Logo vidanja punct com

Compania noastra este specializata in servicii vidanjari si desfundari in Bacau, oferind soluții eficiente si ecologice pentru gestionarea optima a deseurilor lichide.


Logo Netopia Payments

Informații
Contact
Luni - Vineri: 9:00 la 17:00
Vidanja Punct Com SRL

© Vidanja Punct Com SRL Bacau | Webdesign by web design mediapixel.eu

SOLANPC
Trimite