Servicii de vidanjare si desfundare Bacau, Onesti, Moinesti

       0799.497.777

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare la 02 Februarie 2024

Această Politică de confidențialitate descrie politicile VIDANJA PUNCT COM SRL, Sat Dumbrava, Comuna Itești, Bacău 607044, România, email: contact@vidanja.com, telefon: 0799.497.777 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web (https://vidanja.com). („Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Informații pe care le colectăm:

Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dumneavoastră.:
Nume
Email
Telefon
Adresa

Cum folosim informațiile dvs.?

Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

Marketing / Promoțional
Crearea unui cont de utilizator
Mărturii / Comentarii utilizator
Colectarea feedback-ului clienților
Aplicați IT&C
Procesarea plății
Informații de administrare
Publicitate direcționată
Gestionare comandă clienți
Protecția site-ului
Soluționare a litigiilor
Gestionare cont de utilizator

Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care ni se cere să facem altfel de către lege.

Cum partajăm informațiile dvs.?

Nu vom transfera informațiile dvs. personale niciunei terțe părți fără a vă solicita consimțământul, cu excepția unor circumstanțe limitate, așa cum este descris mai jos:

Servicii de publicitate
Sponsori
Agenții de marketing
Entități legale
Analytics
Servicii de recuperare plăți
Colectarea și prelucrarea datelor
Solicităm acestor terțe părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat.
De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legea, reglementările, ordinul judecătoresc sau alt proces legal aplicabil; (2) pentru a pune în aplicare acordurile dvs. cu noi, inclusiv această politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde reclamațiilor conform cărora utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă orice drepturi ale terților. Dacă Serviciul sau compania noastră fuzionează sau achiziționează cu o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre activele transferate noului proprietar.

Păstrarea informațiilor dvs.:

Vom păstra informațiile dvs. personale la noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își închid conturile sau atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această politică de confidențialitate. Este posibil să fie necesar să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea evidențelor / raportarea în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, care nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe o perioadă nedeterminată.

Drepturile dumneavoastră:

În funcție de legea aplicabilă, este posibil să aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (portăm) informațiile dvs. personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați oferit pentru a procesa datele dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la contact@vidanja.com. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.
Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să retrageți consimțământul de a le procesa în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dvs.

Cookies etc.

Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Securitate:

Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și faceți acest lucru pe propriul risc.

Link-uri terțe și utilizarea informațiilor dvs.:

Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această politică de confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale terților, inclusiv ale terților care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link din Serviciu. Vă sfătuim cu tărie să consultați politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Responsabil cu reclamațiile / protecția datelor:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile la noi, puteți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații la VIDANJA PUNCT COM SRL, Sat Dumbrava, Comuna Itești, e-mail: contact@vidanja.com. Vom aborda preocupările dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Logo vidanja punct com

Compania noastra este specializata in servicii vidanjari si desfundari in Bacau, oferind soluții eficiente si ecologice pentru gestionarea optima a deseurilor lichide.


Logo Netopia Payments

Informații
Contact
Luni - Vineri: 9:00 la 17:00
Vidanja Punct Com SRL

© Vidanja Punct Com SRL Bacau | Webdesign by web design mediapixel.eu

SOL ANPC
Trimite