Servicii de vidanjare si desfundare Bacau, Onesti, Moinesti

       0799.497.777

Politica de livrare/anulare comandă

Bun venit la serviciul nostru de vidanjare și desfundare! Suntem bucuroși că ați ales să colaborați cu noi pentru a rezolva nevoile dumneavoastră de gestionare a deșeurilor. Pentru a vă asigura o experiență transparentă și satisfăcătoare, vă prezentăm politica noastră de livrare și anulare a comenzilor pentru serviciile de vidanjare.

I. Livrarea Serviciilor de Vidanjare:

  1. Programarea Serviciilor: După ce ați solicitat serviciile de vidanjare, vom contacta dumneavoastră pentru a stabili o dată și o oră convenabilă pentru efectuarea intervenției. Vom face tot posibilul să respectăm programarea convenită și să asigurăm o livrare promptă a serviciilor solicitate.
  2. Accesibilitate: Asigurați-vă că locația unde se va efectua vidanjarea este accesibilă pentru echipa noastră. În cazul în care există restricții sau impedimente în ceea ce privește accesul, vă rugăm să ne anunțați în avans pentru a găsi împreună o soluție potrivită.
  3. Siguranța Mediului: Echipa noastră de profesioniști se va asigura că toate serviciile de vidanjare sunt efectuate în conformitate cu reglementările locale și naționale privind protecția mediului. Ne asigurăm că reziduurile sunt tratate și eliminate în mod corespunzător, în vederea protejării mediului și a sănătății publice.

II. Anularea Comenzii:

  1. Anularea înainte de Programarea Serviciilor: Dacă doriți să anulați comanda înainte de data programată pentru efectuarea serviciilor, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil prin intermediul liniei noastre de asistență pentru clienți sau prin e-mail. Vom procesa anularea și vom fi bucuroși să vă oferim asistența necesară.
  2. Anularea în ziua programată: Dacă ați decis să anulați serviciul de vidanjare în ziua programată, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 24 de ore înainte de ora stabilită pentru evitarea taxelor de anulare. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă de anulare proporțională cu serviciile planificate.

III. Plata și Rambursarea:

  1. Plata: Plata pentru serviciile de vidanjare se va efectua în funcție distanța parcursă, de volumul ce va fi încărcat în autospecială, de tarifele și opțiunile stabilite în momentul plasării comenzii. Vă vom furniza toate informațiile necesare privind modalitățile de plată acceptate. Distanța se calculează de la sediul firmei din Dumbrava, comuna Itești, la client, la stația de epurare a apelor uzate, și înapoi la sediul firmei.
  2. Rambursarea: În cazul în care sunteți nemulțumit de calitatea serviciilor prestate sau dacă apar discrepanțe între serviciile convenite și cele efectuate, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a rezolva problema. În funcție de situație, vom lua în considerare posibilitatea rambursării sau reprogramării serviciilor.

Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență excelentă și suntem dedicați să furnizăm servicii de vidanjare de înaltă calitate. Pentru orice întrebări suplimentare sau nelămuriri cu privire la politica noastră de livrare și anulare a comenzilor, vă invităm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră!

Logo vidanja punct com

Compania noastra este specializata in servicii vidanjari si desfundari in Bacau, oferind soluții eficiente si ecologice pentru gestionarea optima a deseurilor lichide.


Logo Netopia Payments

Informații
Contact
Luni - Vineri: 9:00 la 17:00
Vidanja Punct Com SRL

© Vidanja Punct Com SRL Bacau | Webdesign by web design mediapixel.eu

SOLANPC
Trimite