Servicii de vidanjare si desfundare Bacau, Onesti, Moinesti

       0799.497.777

Cum plătesc

La noi, facilitarea procesului de plată este o prioritate, astfel încât să puteți beneficia de serviciile noastre cu ușurință și încredere. Vă punem la dispoziție mai multe opțiuni pentru a vă plăti comanda, astfel încât să puteți alege metoda care vi se potrivește cel mai bine:

  1. Plată în numerar: Dacă preferați plata în numerar, puteți opta pentru această metodă la momentul efectuării serviciului. După finalizarea lucrărilor, echipa noastră vă va prezenta suma totală de plată, iar dumneavoastră puteți efectua plata în numerar direct la reprezentantul nostru. Vă rugăm să asigurați că aveți suma exactă pregătită pentru a facilita procesul de plată.
  2. Plată online cu Card: Acceptăm o gamă largă de carduri pentru plăți rapide și securizate. La momentul comenzii, veți putea furniza detaliile cardului dumneavoastră pentru a efectua plata. Utilizăm platformă securizată pentru procesarea tranzacției Netopia Payment și vă asigurăm că informațiile cardului dumneavoastră vor fi tratate cu cea mai mare confidențialitate.
  3. Plată prin Bancă: Dacă doriți să plătiți prin transfer bancar, vă rugăm să folosiți următoarele informații bancare:

Beneficiar: SC VIDANJA PUNCT COM SRL

IBAN: RO82BACX0000002493369000 Numele Băncii: Unicredit Bank – cont RON

IBAN: RO55BACX0000002493369001 Numele Băncii: Unicredit Bank – cont EUR

După ce efectuați transferul, vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plată sau o confirmare a tranzacției pentru a putea identifica plățile corect.

Vă reamintim că, indiferent de metoda de plată aleasă, vă rugăm să furnizați întotdeauna numărul comenzii sau alte informații relevante pentru a ne asigura că plata dumneavoastră este atribuită corect.

În cazul în care întâmpinați orice dificultăți sau aveți întrebări referitoare la procesul de plată, echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă să vă ajute. Ne dorim să oferim o experiență frumoasă și fără griji clienților noștri, iar o parte importantă a acestui proces este facilitarea plăților.

Vă mulțumim pentru alegerea serviciilor noastre și suntem bucuroși să vă avem ca și clienți!

 

Logo vidanja punct com

Compania noastra este specializata in servicii vidanjari si desfundari in Bacau, oferind soluții eficiente si ecologice pentru gestionarea optima a deseurilor lichide.


Logo Netopia Payments

Informații
Contact
Luni - Vineri: 9:00 la 17:00
Vidanja Punct Com SRL

© Vidanja Punct Com SRL Bacau | Webdesign by web design mediapixel.eu

SOL ANPC
Trimite